دختری حدود 20 ساله در دانشگاه به برای مشاوره به من مراجعه کرده بود و می گفت : ((من عاشق شده ام!))
گفتم : عاشق چه کسی؟
گفت: ((عاشق شوهر خاله ام شده ام! و این صرفا یک عشق ظاهری و قلبی نیست ، بلکه قضیه ازدواج در میان است ! به خانمش که خاله من است گفته می خواهی از زندگی من بیرون برو می خواهی بمان من می خواهم برایت زن بگیرم! فقط به او نگفته که زن دوم دختر خواهر خودت است!))
گفتم:((چند سالش است لاید خیلی خوشتیپه !؟))
گفت:(( شاید برای دیگران نباشه چون حدود 60 سال دارد ولی برای من هست!))
گفتم: ((حتما خیلی پولدار است؟))
گفت : ((نه راننده مردم است !))
بعد نگاهی طلبکارانه من گفت :
((حاج آٍٍقا! حالا هم پیش شما نیامده ام به من بگویید اسغفر الله و از این حرفها، بلکه آمده ام که به من بگویید مادرم را چیکار کنم مادری که شنیده شوهر خواهرش می خواهد دوباره زن بگیرد سکته ناقص را زده است اگر بفهمد زن دوم این اقا، دختر خودش است حتما می میرد می خواهم بدانم جان مادرم ارزش عشق من را دارد یا نه؟!))
گفتم :(( قبول داری خیلی عجیب است دختری بیست و یکی دوساله همسر مردی کم کم حدود 60 ساله می شود؟))
گفت :(( راستش را بخواهید نمی دانم چی شد ولی یک چیزی را خیلی خوب می دانم مسافرت می رفتیم خیلی با شوهر خاله ام راحت بودم مثل پدرم بود والیبال بازی می کردم توپ بر سر و کله من می زد و درد دل های خصوصی ، پیامهای قشنگ و عاشقانه ، حتی پدر و مادرم می دانند که من با شوهرخاله ام راحتم اما خبر از عشق ما ندارند. بعد از مدت طولانی دختر گلم دختر گلم تبدیل به همسر گلم شد!))
من فکر می کنم موارد با یک فاصله سنی این گونه کم اتفاق می افتد اما آیا وقتی چنین مواردی امکانش هست عدم رعایت حرمت بین خانوادگی دختر خاله و پسر خاله، دختر عمو و پسرعمو و اتفاقات خطرناک در خلوت امکان پذیر نیست. اتفاقاتی که دختر خانم در درددل مشاوره وقتی بخاطر آن حادثه ایی که فکرش را هم نمی کرد بجای اشک خون گریه می کند انگار تمام زیبایی مقدسش را از دست داده است و وجودش را جز نا امیدی چیزی فرا نگرفته است.
براستی چرا بعضی خانواده ها باور ندارند که پسر عمو و دخترعمو ، پسر خاله و دختر خاله و امثال شوهر خواهر و یا زن برادر نامحرم هستند و متاسفانه بخاطر این که طرف مقابل را در حد معصوم می دانند گرفتار وابستگی هایی می شوند که گاهی به فحشا هم کشیده می شود. در حالی که طرفین اهل فحشا نبودند. براستی آیا پدر و مادر نمی دانند بخاطر عدم رعایت حرمت های خانوادگی در جرم بچه ها سهیم هستند.
پیامبر اکرم (ص) فرمودند:
((وای بر اولاد آخر الزمان از دست پدرانشان ! سؤال شد یا رسول الله : آیا از پدران مشرکِ آنان ؟ فرمود : خیر ،از دست پدران مومن آنها ، چون واجبات دین را به فرزندانشان نمی آموزند و اگر اولاد آنها بخواهند ، بیاموزند ، آنان را منع می کنند. و «تنها به این قانع هستند که فرزندانشان از مال دنیا چیزی را به دست آورند . من از آنها بیزارم و آنها هم از من بیزارند.))
مستدرک الوسائل،ج 2، ص625